In het dagelijkse leven mag ik als zelfstandig ondernemer op een zo goed mogelijke manier webdesignbureau MJ-Webdesign trachten te runnen.

In overleg met de klant en enkele freelance medewerkers doen we ons uiterste best een zo goed en betaalbaar mogelijk product uit te werken. Op de officiële MJ-Webdesign website wordt e.e.a. als volgt omschreven:

Jan van de Wege | © 2009 - 2014 MJ-Webdesign
  Webdesign   Vakantie   Overige foto's   Radio  
 
 
Webdesign

MJ-Webdesign is een jong Zeeuws-Vlaams bedrijf, dat zich bezig houdt met het innovatief en creatief uitwerken van uw ideeën omtrent een eigen website op het internet.
MJ-Webdesign staat voor het ontwerpen en onderhouden van betaalbare websites, tot en met de publicering op het internet, zonder moeilijke termen of woorden.

JanOok is het mogelijk om een reeds bestaande site een "facelift" te geven.

MJ-Webdesign werkt samen met een professioneel bedrijf, die kan zorgen voor het vastleggen van uw domeinnaam en/of hosting daarvan. Klinkt het u toch allemaal ingewikkeld in de oren of denkt u dat dit vreselijk duur is?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, maak een afspraak in Oostburg of eventueel bij u thuis en u zult zien dat het allemaal reuze meevalt!!

Er wordt o.a. gewerkt met professionele Web-design programma's en diverse website- en tekenprogramma's.
Voortdurend wordt er geïnvesteerd in kwaliteit en toekomstvisie.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek dan de officiële MJ-Webdesign website loop vooral eens door onze portfolio, zodat u een idee kunt krijgen van de mogelijkheden.

 

Kijk ook eens op www.startpagina-zeeland.nl

 

Terug naar het intro